Páncélozott parancsnoki kamiont vett a TEK

A Terrorelhárító Központ (TEK) vett magának egy páncélozott parancsnoki kamiont. A svéd Scania gyártól vásárolt R730-as 52,5 millió forintba került, de ebben az árban nincsenek benne azok a technikai eszközök, amiket a kamion hátuljába szereltek. A TEK Veres Dávid I. kerületi képviselő adatkérésére válaszolva azt írta, azért szerezték be a Scaniát, hogy más rendvédelmi szervekhez hasonlóan a TEK-nek is legyen mozgó vezetési pontként használható gépjárműve.

A jármű technikai képességeiről, a páncélzatról és a kiegészítő felszerelésekről a TEK nem árult el adatokat, mert azokat a TEK vezetőjének utasítása alapján

10 évre titkosították.

A járműről egyébként az Egyenruhában című szakblog közölt egy lesifotót még egy hónapja.

(24.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.