Távozik Trump kommunikációs igazgatója

külföld
2018 február 28., 22:14
comments 43
Hope Hicks és David Bossie, Trump kampányának egyik vezetője
photo_camera Hope Hicks és David Bossie, Trump kampányának egyik vezetője Fotó: MANDEL NGAN/AFP

A New York Times szerint távozik a Fehér Házból Hope Hicks, az elnök 29 éves kommunikációs igazgatója.

A volt modell Hicks közeli bizalmasa Trumpnak, az elnökválasztási kampányban is együtt dolgoztak, tavaly augusztus óta volt kommunikációs igazgató.

Hicks-t kedden hallgatta meg a nemzetbiztonsági bizottság, de a New York Times szerint a távozása nem függ össze ezzel, és már régóta tervezte a lépést. A Buzzfeed forrásai szerint ugyanakkor a meghallgatáson semmi nem utalt arra, hogy távozni készülne. Hicks búcsúzóul legjobbakat kívánta Trumpnak, az elnök pedig azt reméli, dolgoznak még együtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.