A keszthelyi tanár elismerte, hogy nem kellett volna élő csibéket boncoltatni a diákokkal

Botrányt okozott az a videó, amelyből kiderült, hogy a keszthelyi Vajda János Gimnázium iskolai szakkörén egy kikelés előtt lévő kiscsibét boncolnak a gyerekek. Amikor jelezték a tanárnak, hogy „még csipog”, illetve hogy „még rugdos”, a tanár csak annyit mondott: „Tök mindegy, úgyis elvérzik már szegény”. 

A hvg.hu a boncolással kapcsolatban Magyar Ferenc tankerületi igazgatót is megkereste, aki szerint „az átfogó vizsgálat során” a tanár elismerte, hogy néhány szakköri foglalkozáson, nem a leadott pedagógiai munkatervben leírtaknak megfelelően járt el.

A lapnak megerősítették, hogy a tanár saját kérésére közben az intézményből: „A pedagógus a vizsgálat ideje alatt kérte közalkalmazotti jogviszonyának megszüntetését, melyhez az intézményvezető és a fenntartó Nagykanizsai Tankerületi Központ is hozzájárult.” 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.