A kormányinfó közben adta át Lázárnak az OLAF leveleit Harangozó Tamás

POLITIKA
2018 március 01., 14:20
comments 283
photo_camera A hvg.hu screenshotja

Lázár János szokásos csütörtöki kormányinfóját szokatlan közjáték zavarta meg: Harangozó Tamás szocialista politikus odalépett hozzá, és átadott neki két OLAF-levelet.

Az OLAF két levelet a szolnoki és a kalocsai önkormányzattól kérte ki az MSZP. Harangozó akkor adta át ezeket, amikor Lázár arról kezdett beszélni, a választás tétje az, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország. Harangozó azt mondta, ehelyett arról kellene beszélni, hogy az ügyben mi volt Orbán és az NFM-et vezető Seszták Miklós szerepe, és hogy Lázár miről beszélt Tiborcz Istvánnal.

Ezután viszont a szocialista politikus távozott, bár Lázár többször kérte, hogy várja meg a választ. A hvg.hu-nak azt mondta, hogy sietnie kellett egy tapolcai fórumra. A kormányinfó ezután a szokásos rend szerint folytatódott.

Az Index tudósítása szerint később Lázár kampányshownak minősítette az ügyet, Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint pedig Harangozó visszaélt a képviselői jogosultságával.

Lázár elővett egy újabb érvet amellett, hogy az Elios remek munkát végzett: nemrég Hódmezővásárhelyen borozás után nem csak azért nem vizelt az utcán, mert az ilyesmi tilos, hanem azért, mert túl világos van hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.