Direkt kihagyta a büntetőt, hogy ne döntse meg az autóbalesetben meghalt helyi legenda rekordját

sport
2018 március 02., 18:13

Jordan Bohannon, az Iowa Hawkeyes kosárlabda-csapat játékosa pontos büntetőiről híres az egyetemi bajnokságban, de a legutóbbi meccsen direkt kihagyta a dobást - mert nem akarta megdönteni a csapat legendájának, Chris Streetnek a rekordját, aki autóbalesetben halt meg 1993-ban.

link Forrás

Street zsinórban 34 értékesített büntetővel tartotta az egyetemi rekordot, és ezt 25 éve nem döntötte meg senki. Bohannon pedig eljutott 34 pontos dobásig, és könnyen meglehetett volna a harmincötödik. De ő direkt kihagyta, és a meccs után azt mondta:

Ez nem az én rekordom, és Chris Street megérdemli, hogy az ő neve mellett maradjon.

link Forrás

Bohannon azt mondta, az utóbbi években közeli kapcsolatba került Street családjával, az elmúlt néhány meccsen pedig erősen elragadták az érzelmek, és tudta, hogy ezt fogja tenni, ha eljön a pillanat.

A következő kettőt már bedobta. (SB Nation)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.