Direkt kihagyta a büntetőt, hogy ne döntse meg az autóbalesetben meghalt helyi legenda rekordját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jordan Bohannon, az Iowa Hawkeyes kosárlabda-csapat játékosa pontos büntetőiről híres az egyetemi bajnokságban, de a legutóbbi meccsen direkt kihagyta a dobást - mert nem akarta megdönteni a csapat legendájának, Chris Streetnek a rekordját, aki autóbalesetben halt meg 1993-ban.

Street zsinórban 34 értékesített büntetővel tartotta az egyetemi rekordot, és ezt 25 éve nem döntötte meg senki. Bohannon pedig eljutott 34 pontos dobásig, és könnyen meglehetett volna a harmincötödik. De ő direkt kihagyta, és a meccs után azt mondta:

Ez nem az én rekordom, és Chris Street megérdemli, hogy az ő neve mellett maradjon.

Bohannon azt mondta, az utóbbi években közeli kapcsolatba került Street családjával, az elmúlt néhány meccsen pedig erősen elragadták az érzelmek, és tudta, hogy ezt fogja tenni, ha eljön a pillanat.

A következő kettőt már bedobta. (SB Nation)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.