Már-már meleg van, jó reggelt!

A héten talán ez az első nap, amikor az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalát felkeresve nem egy sötétkékben pompázó hőtérkép fogad. Több oka is van ennek, és abból csak az egyik, hogy aktuálisan izgalmasabb időjárási jelenségnek tűnuk a havazás, amely nagyjából a Balaton-Budapest-Szolnok vonaltól délre eső területeket érinti. A másik, hogy ma hajnalban ugyan még mindig fagy, de nincs az a farkasordító hideg, ami az előző napokat jellemezte.

Azért ne veszítsük el még a fejünket, ma se lesz meleg. Délelőtt országszerte mínusz 2-mínusz 8 fok lehet, ami azért fokokkal melegebb az elmúlt napok átlagánál. Túlnyomóan borult lesz az ég, és a nyugati határvidék kivételével szinte mindenhol havazni is fog.

Délutánra néhol már az az álomszcenárió is bekövetkezhet, hogy nem fog fagyni! A havazás kelet felé húzódik. Éjszakára tovább mérséklődik a lehűlés, a hétvégén pedig lassú felmelegedés kezdődik, melynek hatására a jövő héten már jellemzően fagypont feletti, a hét közepére akár már tíz foknál is melegebb idő jön, hurrá!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.