Már-már meleg van, jó reggelt!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A héten talán ez az első nap, amikor az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalát felkeresve nem egy sötétkékben pompázó hőtérkép fogad. Több oka is van ennek, és abból csak az egyik, hogy aktuálisan izgalmasabb időjárási jelenségnek tűnuk a havazás, amely nagyjából a Balaton-Budapest-Szolnok vonaltól délre eső területeket érinti. A másik, hogy ma hajnalban ugyan még mindig fagy, de nincs az a farkasordító hideg, ami az előző napokat jellemezte.

Azért ne veszítsük el még a fejünket, ma se lesz meleg. Délelőtt országszerte mínusz 2-mínusz 8 fok lehet, ami azért fokokkal melegebb az elmúlt napok átlagánál. Túlnyomóan borult lesz az ég, és a nyugati határvidék kivételével szinte mindenhol havazni is fog.

Délutánra néhol már az az álomszcenárió is bekövetkezhet, hogy nem fog fagyni! A havazás kelet felé húzódik. Éjszakára tovább mérséklődik a lehűlés, a hétvégén pedig lassú felmelegedés kezdődik, melynek hatására a jövő héten már jellemzően fagypont feletti, a hét közepére akár már tíz foknál is melegebb idő jön, hurrá!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.