Dávid letörte és ellopta a kőkeresztet a Margit-híd egyik Szent Koronájáról

B. Dávid 2018. február 27-én 20 óra körül felmászott a Margit-híd budai hídfőjének kőpárkányára és letörte a kőkeresztet a hídon lévő egyik Szent Korona-szoborról. A keresztet magával is vitte, ami végül is logikus, mert simán csak letörni sokkal nagyobb hülyeség lett volna.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonban napok alatt azonosították a 28 éves budapesti férfit, és szombaton reggel már lopás gyanúsítottjaként hallgatták ki. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.