Fideszes kampányanyagokkal tömtek be egy kátyút Gyöngyösnél

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy helyi civil szervezet, a Változást Akarunk Gyöngyösön tagjai tömték meg a Gyöngyös közelében található kátyút fideszes és önkormányzati kiadványokkal. A demonstrációról a Hír Tv tudósított.

A civilek arra panaszkodtak, hogy régóta nagyon rossz állapotban vannak az utak, közben pedig Egerben több mint 2,5 milliárd forintért épül stadion. Volt tiltakozó, akinek autójában százezres kár keletkezett a kátyúk miatt. 

A kátyúzás után ki is próbálták az útjavítást, de nem hagyták ott végleg, az akció után összeszedték a szórólapokat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.