18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Heves cigányozás közben dobálták meg a kispesti ultrák pirotechnikai eszközökkel a Videoton csapatbuszát

2018 március 4., vasárnap 11:37
113

Update: a cikk megjelenése után a videót eltávolították a Facebookról. 

A Kispest Honvéd egyik szurkolói csoportjának Facebook-oldalára került fel egy videó, amin azt látni, hogy heves cigányozás közepette pirotechnikai eszközökkel dobálják a Videoton csapatának buszát. 

Az Index cikke szerint a két csapat szombaton játszott volna egymással, de végül a pálya állapota miatt erre nem került sor. A kispesti "szurkolók" egy része így más szórakozás után nézett, és a stadion kijáratához vonult, ahol dobálni kezdték a távozó vendégek buszát, közben rasszista szövegeket skandáltak: 

A Videoton közleményben reagált

"Mint ismert, szombat este a Budapest Honvéd - Videoton FC bajnoki játékvezetői úgy döntöttek, hogy a Bozsik Stadion talaja alkalmatlan a játékra, így a mérkőzés elmaradt.

A helyszínről való távozáskor ismeretlen tettesek pirotechnikai eszközökkel megtámadták csapatunk buszát, melyen a játékosok és a szakmai stáb tagjai tartózkodtak. Személyi sérülés nem történt, de a Vidi-buszban anyagi kár keletkezett, ezért várhatóan rendőrségi feljelentést teszünk."

Vélhetően az MLSZ-nek is lesz majd pár szava a kispestiek viselkedéséhez. 

Update: azóta eltűnt a videó a Facebook-oldalról, jelenleg Youtube-on csak egy felvétel érhető el, ami viszont az eseményektől némileg messzebb készült:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt