Óriási küzdött egymással egy tigris és egy ajakos medve

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ritkán látható jelenetet sikerült rögzíteni még február végén egy indiai nemzeti parkban: hím tigris csapott össze gyerekére vigyázó ajakos medvével. A Maharashtra államban található Tadoba Nemzeti Park egyik természetvédője készítette a felvételt, ami rövid időn belül rengeteg embert ért el az interneten. 

A felvételen azt látni, hogy a tigris követni kezdi a vízforráshoz induló nőstény ajakos medvét és bocsát. Az anyamedvének ez nem tetszik, és egymásnak esnek. 

A tigris a nemzeti park ismert hímtigrise, Matkasur névre hallgat. A küzdelem hossú perceken át tartott, mindkét állat megsérült közben. Az ajakos medveanya végül a vastag bundájának köszönhetően úszta meg igazán komoly sérülés nélkül. Az anyai ösztönei által is hajtott medve végül diadalmaskodott, a tigris pedig kénytelen volt visszavonulni. Kicsivel később egy kisebb tóban látták, ahogy kiheveri a sérüléseket és a csatát. (Mongabay)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.