11 ezren álltak sorba az akciós iPhone-okért, le kellett fújni a kiárusítást Kuala Lumpurban

TECH
2018 március 05., 21:57
comments 47
link Forrás

Már órákkal boltnyitás előtt hömpölygő tömeg sűrűsödött össze egy Kuala Lumpur-i bevásárlóközpontban egy Apple márkakereskedés előtt. A Switchben 50 amerikai dollártól lehetett hozzájutni a kifutó termékekhez - illetve lehetett volna, mert akkora embermennyiség zsúfolódott össze, hogy le kellett fújni a nyitást és az akciót is. 

link Forrás

A leglelkesebbek már 19 órával nyitás előtt letáboroztak a bolt előtt, egészen a parkolóházig kígyózott a sor több kanyarban. Az eladók megpróbáltak jegyeket osztani az elsőként érkezőknek nyitás előtt, de hamar kiderült, hogy teljesen esélytelen lesz a nyitás. 

A legjobb az egészben, hogy úgy lett hype az eseményből, hogy mindössze 200 akciós termék volt összesen a polcokon, az 50 dolláros Iphone 5S-ből összesen 10 darab volt raktáron. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.