Ashley Judd és Mira Sorvino: Végre nem az áldozatok szégyellik magukat, hanem az elkövetők

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 2018-as Oscar-díj átadó vörös szőnyegén az egyik első megszólaló páros Ashley Judd és Mira Sorvino voltak, vagyis a két színésznő, akik az elsők között álltak ki azzal, hogy Harvey Weinstein zaklatta őket.

Mira Sorvino elmondta, hogy a TimesUp mozgalom nem állt meg, most éppen Kaliforniában harcolnak szigorúbb törvényekért a munkahelyi szexuális zaklatások ellen, és minden nőnek biztonságosabb körülményeket akarnak teremteni.

Ashely Judd pedig azt mondta, sokáig az áldozatoknak, és a történetükkel előállóknak kellett szégyellniük magukat, de ez a mozgalom most arról is szólt, hogy ezt a szégyent visszaküldik annak, aki igazán megérdemli, az elkövetőnek.

Fotó: Jordan Strauss/Jordan Strauss/Invision/AP

A Golden Globe átadóval ellentétben viszont itt már nincs egységesen fekete ruha.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.