Jön a Black Mirror ötödik évada

FILM
2018 március 05., 22:13
link Forrás

2017 végén jött csak ki Charlie Brooker mesteri sorozata, Black Mirror negyedik évada, de a Netflix hétfőn a Verge-nek megerősítette, hogy már készül az ötödik széria - sőt egy rövid teasert is közölt a Twitteren a csatorna, azzal az üzenettel, hogy hamarosan visszatérnek disztópikus epizódok. A negyedik évad hat epizódból állt, részletek a következő évaddal kapcsolatban még nincsenek, de ez a Netflix már hagyományosnak mondható stratégiája a sorozata újabb szeriáinak beharangozásakor. A változatos negyedik évadról Kulcsár Rebeka írta januárban.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.