Építészsztárok, semmiből felhúzott gyárvárosok és alulról érkező polgármesterek

Csütörtökön indul a 10. Budapesti Építészeti Filmnapok, és négy napon át lehet majd építészetről, lakhatási válságról és városfejlesztésről szóló dokumentumfilmeket nézni a Toldi moziban.

Pár napja néhány filmet részletesen is kiemeltünk az idei programból, melyek arról szólnak, hogy milyen veszélyek leselkednek a modern nagyvárosokra, de ezeken kívül is még bőven van miből válogatni.

  • Az Adát polgármesternek! a baloldali aktivistából egy év alatt Barcelona polgármesterévé választott Ada Colau kampányát követi végig, melyben végig kiemelt szerepet kaptak a városi térrel összefüggő kérdések: 

A fesztivál részletes programját itt lehet átnézni

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.