Hadházy: Orbánék ellopták a táskámat, aztán elferdítve megírták, amit benne találtak

bűnügy
2018 március 07., 12:38
Hadházy Ákos, az LMP társelnöke beszédet mond a párt országértékelő rendezvényén 2018. február 17-én.
photo_camera Hadházy Ákos, az LMP társelnöke beszédet mond a párt országértékelő rendezvényén 2018. február 17-én. Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Hosszú Facebook-posztban kelt ki a kormánymédia ellen az LMP társelnöke Hadházy Ákos, aki azt sugallja: valakik egy hónapja szándékosan törték fel autóját, és lopták el belőle pilótatáskáját, hogy aztán az ott lelt információkat kiteregessék a fideszes sajtóban:

„Sok milliárd ellopott forintjukat lepleztem le, igyekeztem ennek ellenére finoman fogalmazni, de most nem tudok: mocskos, alávaló és aljas tolvajok.”

Hadházy szerint minimum nem tisztességes, hogy ha „hozzá is jutott” az újság az ő táskájához, a lopott iratokat nem visszajuttatták a tulajdonosának, hanem helyette hazugságokkal teli lejárató cikket írtak belőle.

link Forrás

A politikusról többek között azt írta a Bors, hogy drága „luxushobbinak” hódol: „óránként egy magyar átlagbérnek megfelelő összeget is kifizet egy magánrepülésre”, sőt „családi ház árát költötte” rá. 

Az LMP-s politikustól az eredeti repülés naplóját lopták el, ami pótolhatatlan számára. Hadházy hosszan részletezi, hogy 12 éven keresztül mennyit praktizált, hogyan rakosgatta össze a szükséges óraszámokat ahhoz, hogy letegye a vizsgákat.

„Az, hogy most Andyék vagy Orbánék a hajózó naplómat ellopták, lehetetlenné teszi, hogy bárhová felvételizni menjek, ez fáj” - írja Hadházy, hozzátéve, hogy vállalja a hobbiját, ami szerinte semmilyen ellentmondással nem áll azzal, hogy egyébként egy zöld pártot vezet. A cikk miatt perelni készül, mert szerinte a becsült összegek távolról sem tükrözik a valóságot: 

„Azt azért megint elmondom: amikor elkezdtem ezzel a tolvaj és bűnös hatalommal szembe menni, tudtam, hogy lesz büntetésem, számítottam a lejáratásokra -ma már nem a kínzás, hanem a masszív lejáratás a büntetés. (...) Kb egy hónap múlva arról szavaz a magyar nép, hogy kell-e neki továbbra is ez a pitiáner tolvaj társaság. Megengedi-e, hogy nyíltan a szemünkbe röhögve lopjon el mindent tőlünk: milliárdokat, a jövőnket, a becsületünket" 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.