Megkéseltek egy háromfős családot Bécsben az utcán

bűnügy
2018 március 07., 20:07
comments 275

Késelős támadás történt szerda este Bécsben, Lipótvároban. Egy ismeretlen tettes a nestroyplatz-i meterómegállónál súlyosan megsebesített egy háromfős osztrák családot, két szülőt és a felnőtt lányukat. A támadó ezután elmenekült a Praterstern irányába. Hogy ezután mi történt, az kérdéses még. A Pratersternnél találtak még egy személyt, akit késsel sebesítettek meg, de egyelőre nem biztos, hogy a két eset között összefüggés van.

A rendőrség egyelőre a támadó kilétéről és a késelés okáról sem adott felvilágosítást, keresik a tettest. (Der Standard)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.