Rogán és Lázár egymásra licitálva mutogatta körül Orbánt

POLITIKA
2018 március 07., 13:36
comments 387

Orbán Viktor a friss Facebook-videójában (aminek a nagy részében támaszkodik), bejelentette: miután „megkereste” az „Idősügyi Tanács”, a kormány „téli rezsicsökkentésről”, a fűtésszámla egy részének jóváírásáról döntött.

Ígérete szerint minden háztartásnak jóváírnak 12 ezer forintot. Felidézte azt is, hogy újból kiküldenek tízezer forintot Erzsébet-utalványban a nyugdíjasoknak.

Kiemeltem a lényeget, ami egyáltalán nem a rezsiről, hanem a videóban a miniszterelnök körül helyezkedő két régi rivális, Rogán Antal propagandaminiszter és Lázár János kancelláriaminiszter mutogatás-párbajáról szól:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.