Rogán és Lázár egymásra licitálva mutogatta körül Orbánt

Orbán Viktor a friss Facebook-videójában (aminek a nagy részében támaszkodik), bejelentette: miután „megkereste” az „Idősügyi Tanács”, a kormány „téli rezsicsökkentésről”, a fűtésszámla egy részének jóváírásáról döntött.

Ígérete szerint minden háztartásnak jóváírnak 12 ezer forintot. Felidézte azt is, hogy újból kiküldenek tízezer forintot Erzsébet-utalványban a nyugdíjasoknak.

Kiemeltem a lényeget, ami egyáltalán nem a rezsiről, hanem a videóban a miniszterelnök körül helyezkedő két régi rivális, Rogán Antal propagandaminiszter és Lázár János kancelláriaminiszter mutogatás-párbajáról szól:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.