Szili Katalin: A békemenet lehetőséget nyújt, hogy felhívja a figyelmet a migrációs válságra

A felvonulás igényt fejez ki arra, hogy Európa őrizze meg történelmi gyökereit, és álljon ellen a globalizációs törekvéseknek

mondta Szili Katalin a Magyar Időknek, természetes reakciónak nevezve a Békemenetet. (Mármint a globalizációra, nem pedig a hódmezővásárhelyi vereségre adott természetes reakciónak, gondolom.)

Szili Katalin a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnökeként sajtótájékoztatót tart az MNB épülete előtt, miután találkozott Matolcsy Györggyel, az MNB elnökével 2014. március 28-án. Mögötte Falus Zsolt Ferenc, a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöke.Fotó: Soós Lajos / MTI

A manapság fideszes fórumokon kampányoló volt MSZP-alelnök, aki a határon túli autonómiaügyekben közreműködő miniszterelnöki megbízottként havi 1 milliót keres, azt mondta, a Békemenet lehetőséget nyújt arra is, hogy felhívja a figyelmet korunk egyik legnagyobb kihívására, a migrációs válságra.

A lap beszámolt arról is, hogy a Jobbik által delegált EP-képviselő, Morvai Krisztina is támogatja a Békemenetet. (Magyar Idők)