Szili Katalin: A békemenet lehetőséget nyújt, hogy felhívja a figyelmet a migrációs válságra

elmebaj
2018 március 07., 07:19
comments 499

A felvonulás igényt fejez ki arra, hogy Európa őrizze meg történelmi gyökereit, és álljon ellen a globalizációs törekvéseknek

mondta Szili Katalin a Magyar Időknek, természetes reakciónak nevezve a Békemenetet. (Mármint a globalizációra, nem pedig a hódmezővásárhelyi vereségre adott természetes reakciónak, gondolom.)

Szili Katalin, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnöke sajtótájékoztatót tart az MNB épülete előtt, miután találkozott Matolcsy Györggyel, az MNB elnökével 2014. március 28-án. Mögötte Falus Zsolt Ferenc, a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöke.
photo_camera Szili Katalin a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnökeként sajtótájékoztatót tart az MNB épülete előtt, miután találkozott Matolcsy Györggyel, az MNB elnökével 2014. március 28-án. Mögötte Falus Zsolt Ferenc, a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöke. Fotó: Soós Lajos / MTI

A manapság fideszes fórumokon kampányoló volt MSZP-alelnök, aki a határon túli autonómiaügyekben közreműködő miniszterelnöki megbízottként havi 1 milliót keres, azt mondta, a Békemenet lehetőséget nyújt arra is, hogy felhívja a figyelmet korunk egyik legnagyobb kihívására, a migrációs válságra.

A lap beszámolt arról is, hogy a Jobbik által delegált EP-képviselő, Morvai Krisztina is támogatja a Békemenetet. (Magyar Idők)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.