Egy indiai férfi levágta a 18 éves gyereke kezét, mert szerinte a fiú túl sok pornót nézett

2018 március 8., csütörtök 11:02
72

Az indiai Haidarábád rendőrsége szerint a 45 éves Mohammad Qayyum Qureshi levágta a 18 éves fia kezét, mert az apa szerint a fiú túl sok pornót nézett az okostelefonján, és többszöri figyelmeztetés ellenére sem volt hajlandó feladni ezt a szokást.

Qureshi, aki egyébként hentes, csukló és könyök között vágta le a gyerek kezét.

A rendőrség beszámolója szerint az apa többször kérte a fiát, hogy ne nézzen több pornót a telefonján, vasárnap azonban rajtakapta a gyereket pornónézés közben. Megpróbálta kitépni a kezéből a telefont, de a fiú ellenállt, még meg is harapta az apját. A gyerek ezután elment otthonról, és azt mondta, soha többé nem tér haza. Éjjel, mikor mindenki aludt, mégis visszajött.

Reggel aztán újra összeveszett az apjával a pornó miatt, és az apa egy dührohamában a henteskésével levágta a fia kezét.

A szomszédok felfigyeltek a gyerek üvöltésére, és kórházba vitték a fiút. Az orvosok szerint azonban nincs sok esély a kéz megmentésére. (Hindustan Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt