Kövér László szerint ha a választáson Magyarország elesik, akkor bevégeztetik Európa jövője

Kövér László Dunaszerdahelyen meccset néz. MTI Fotó: Krizsán CsabaFotó: Krizsán Csaba

A házelnök szerdán még arról beszélt egy gödi lakossági fórumon, hogy Magyarország léte a tét április 8-án, csütörtökön viszont továbbment, és már azt mondta, hogy a kontinens sorsát is befolyásolhatja majd a magyar választás. 

Ha jól értjük, azért, mert szerinte hogy egyre több szövetségese van a magyar migrációs politikának, és fordulat látható ebben a kérdésben, ezért Brüsszel a 2019-es európai parlamenti választás előtt el akarjafogadtatni a migránsok kötelező szétosztási rendszerét. 

Azt is eldöntjük a választáson, hogy "akarunk-e ebben a táborban maradni és segítséget adni, hogy a normalitás, a józan ész diadalmaskodjon". Ha Magyarország elesik, akkor ez a folyamat megakad, a visszájára fordul, és "bevégeztetik Európa jövője".  (via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.