Kövér László szerint ha a választáson Magyarország elesik, akkor bevégeztetik Európa jövője

világvége
2018 március 08., 20:07
comments 77
Kövér László Dunaszerdahelyen meccset néz 2017-ben. A DAC fociakadémiája 2023-ban csaknem 1,2 millió eurónyi támogatást kapott a magyar államtól
photo_camera Kövér László Dunaszerdahelyen meccset néz. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba

A házelnök szerdán még arról beszélt egy gödi lakossági fórumon, hogy Magyarország léte a tét április 8-án, csütörtökön viszont továbbment, és már azt mondta, hogy a kontinens sorsát is befolyásolhatja majd a magyar választás.

Ha jól értjük, azért, mert szerinte hogy egyre több szövetségese van a magyar migrációs politikának, és fordulat látható ebben a kérdésben, ezért Brüsszel a 2019-es európai parlamenti választás előtt el akarjafogadtatni a migránsok kötelező szétosztási rendszerét.

Azt is eldöntjük a választáson, hogy "akarunk-e ebben a táborban maradni és segítséget adni, hogy a normalitás, a józan ész diadalmaskodjon". Ha Magyarország elesik, akkor ez a folyamat megakad, a visszájára fordul, és "bevégeztetik Európa jövője". (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.