Rosszul járnak a szülők, akikhez hazaköltözik a felnőtt gyerekük

Londoni kutatók 17 európai országban végeztek felmérést az 50 és 75 éves kor közöttieknél arról, hogyan befolyásolja az életüket, ha felnőtt gyerekük, aki egyszer már kiköltözött a szülői házból, valamiért visszaköltözik. Nem meglepő módon, az jött ki, hogy

rosszul.

A szülőkhöz visszarepülő „bumeránggyerekek” komoly visszaesést hoznak az idősödő szülők életminőségében, és ez nem is csak a pénzügyek terén jelentkezik, hanem az is nagyon idegesíti a szülőket, hogy felborul a gyerek nélküli életritmusuk.

Az, hogy egy felnőtt ember hazaköltözzön a szüleihez, a 20. században egyre ritkábban fordult elő, mostanában azonban több európai országban a tartósan kedvezőtlen munkaerőpiaci trendek miatt ez egyre gyakoribb. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.