Terrorizmus finanszírozásával gyanúsít két embert a Nemzeti Nyomozóiroda

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szűkszavú közleményben számolt be a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóirodája két, terrorizmus finanszírozásával gyanúsított férfi elfogásáról. Eszerint a magukat iráni, illetve török állampolgárnak valló személyeket a röszkei tranzitzónából állították elő, majd kihallgatásuk után őrizetbe is vették őket.

A rendőrség előzetes letartóztatásukat is kezdeményezte. (Via Police.hu)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.