Terrorizmus finanszírozásával gyanúsít két embert a Nemzeti Nyomozóiroda

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Szűkszavú közleményben számolt be a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóirodája két, terrorizmus finanszírozásával gyanúsított férfi elfogásáról. Eszerint a magukat iráni, illetve török állampolgárnak valló személyeket a röszkei tranzitzónából állították elő, majd kihallgatásuk után őrizetbe is vették őket.

A rendőrség előzetes letartóztatásukat is kezdeményezte. (Via Police.hu)


2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.