Elképesztő egybeesés: pár perc különbséggel ugyanarról szóló cikk jelent meg a fideszes lapokban

Élesedik a kampány, ezért nyilván szorosabbra kellett húzni a gyeplőt, mindenesetre péntek reggel olyat húztak a fideszes kezekben lévő netes portálok, amit eddig maximum csak a Mészáros Lőrinc által felvásárolt megyei lapoktól láttunk: alig pár perc különbséggel szinte ugyanaz a vezető anyag jelent meg rajtuk. 

Ráadásul úgy, hogy mindegyik cikket saját anyagként tüntetik fel, mintha bármiféle külső ráhatás nélkül, a lap újságírói épp ezt a cikket állították volna össze, a szerkesztők pedig épp most érezték volna szerencsésnek a megjelenést. 

Még erősebb a jelenet, ha végigvesszük, hogy ezek a __lapok__ papíron nincsenek is egy kézben. A Magyar Idők mögött Mészáros Lőrinc, a Ripost mögött Ómolnár Miklós, a Lokál mögött Habony Árpád, az Origo mögött pedig Matolcsy Ádám áll, és négy külön szerkesztőségről van szó, melyek úgy fest, időnként mégis tudnak egyszerre dobbanni. (A fideszes médiagépezet működéséről korábban itt írtunk, érdemes kattintani.)

A cikkeket inkább nem is linkeljük, arról szólnak, hogy Soros György éppen próbálja megbuktatni a bevándorlásellenes Fico-kormányt. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.