Finkelstein halála után Habonyé lett a közös cégük

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Habony Árpád egyszemélyes tulajdonos lett a londoni székhelyű Danube Business Consulting (DBC) nevű tanácsadócégben - írja a 24.hu.

A céget Arthur J. Finkelstein kampányguruval közösen alapította Habony médiatulajdonos 2015-ben, de az amerikai spin doctor tavaly elhunyt.

Az Arthur J. Finkelstein & Associates Inc. eddig 50 százalékos tulajdonos volt, de a brit cégnyilvántartás szerint Habony tavaly decemberben hivatalosan is bejelentette, hogy meghatározó, 75 százalék feletti befolyást szerzett a DBC-ben.

A régi Figyelő korábban arról írt, hogy a londoni cég a Horvát Demokratikus Közösség  és Nicolas Sarkozy kampányának is dolgozott. Azóta Schmidt Mária megvette a Figyelőt, és Habony londoni cégének ügyvezetőjét, Lánczi Tamást nevezte ki főszerkesztőnek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.