Már javában üzemel Szalai Ádám válogatott csatár új fémmegmunkáló gyára

Büszke gyártulajdonosként posztolta ki az előbb az Instagramra a Hoffenheim és a válogatott csatára, Szalai Ádám a nemrég elkészült gyára fotóját. 

Igazi klasszikus gyárról van szó abban az értelemben, hogy fémlemezeket munkálnak meg benne, persze hipermodern technológiával, számítógépekkel és lézerekkel.

Bár Szalai csak most, ezzel a poszttal döbbentett rá sokakat, hogy a focizás mellett milyen sikeres befektető, a nagytarcsai gyárépület valójában már január eleje óta üzemel, az Omega Laser Steeltec nevű cég pedig 2015. óta van a sportoló tulajdonában, és már régóta termel, csak nem ilyen modern környezetben.

Nem is akármilyen gyárról van szó. A kapun belépőt ilyen látvány fogadja:

Fotó: ols.hu

Odabent pedig ilyen számítógépvezérelt gépek dolgoznak:

Fotó: ols.hu

Ilyen térben:

Fotó: ols.hu

A 2001-ben alapított vállalkozást 2015-ben vásárolta meg Szalai, aki egyszemélyben tulajdonosa a cégnek. Az Omega előtte sem lehetett neki ismeretlen, hiszen a cég ügyvezetője 2008 és 2011 között egy Szalai Csaba nevű ember volt, akinek a lakcíme véletlenül megegyezik Szalai Ádáméval.

A cég az utóbbi években szépen fejlődött: 2012-ben még veszteségesek voltak ugyan, de a forgalmuk azóta folyamatos növekedés mellett megnégyszereződött és vastagon nyereségessé váltak. 2016-os üzleti eredményt találtam róluk, ekkor 391 millió forintos forgalom mellett 54 milliós adózás előtti és 44,5 milliós adózott eredményt értek el. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.