Tiszta Bécs: elloptak egy Trabantot

Csütörtök reggel nyolc óra tájban érkezett a bejelentés egy becskei férfitól a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába:

ellopták a Trabantját.

A Police.hu szerint a Magyarnándori Rendőrőrs 

"munkatársai rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 33 éves H. Krisztián gyanúsítható megalapozottan."

A gyanú szerint a tolvaj azzal a szándékkal lopta el a kocsit Becskéről, hogy "alkatrészeire bontja és így értékesíti." Ez meghiúsult:

"az üzemanyag a gépkocsiból elfogyott, a 33 éves férfi a járművet az úttesten hátrahagyta és lakóhelyére távozott."

Krisztiánt előállították.

A Trabant:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.