Élő adásban vonták felelősségre állatvédők a kutyakínzó érpataki polgármestert, Orosz Mihály Zoltánt, aki rendőrt hívott

ÁLLAT
2018 március 10., 16:12
comments 248

Országos felháborodást váltott ki, hogy a bizarr akcióiról, fura jelmezeiről  és összefüggéstelen gyűlöletkitöréseiről ismert Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester pár napja egy Facebook live videón kínzott egy kölyökkutyát. 

link Forrás

Az önkéntes - és persze illegális - sintérnek felcsapó faluvezető egy autó csomagtartójába zsúfolt be öt fiatal keverékkutyát, az egyiküket a videón egy piros kötéllel fojtogatták. 

A műfajt egyébként is kedvelő Orosz azóta valósággal ontja magából az élő videókat, amiken sok más mellett megpróbálta letagadni, hogy kötél lett volna a kutyák nyakában. 

A jog- és állítvédőket folyamatosan szapuló polgármester legjobb friss jelenete az volt, amikor egy autó mellett álldogáló gyerekekre fordította a kamerát, akik mellett az útszélen tengerimalac- és törpetacskóméret közötti kiskutyák csóválták a farkukat, amit a politikus azzal a szöveggel narrált, hogy 

Látszik, hogy támadják a fiatal gyerekeket, ezt nem értik meg ezek a nagyokos jogvédők

A videósorozatból az is kiderült, hogy a faluban megjelent két kutyamentő. Ők azért érkeztek, mert amikor az eredeti kínzós videó okozta felháborodás miatt Orosz készített egy következő adást, hogy abban megmutassa, a kölykök jól vannak, az új videóban a kutyamnetők gyanúja szerint nem az eredeti állatok szerepeltek. Így nyilván az is felmerülhetett, hogy azóta mondjuk megölték vagy tovább kínozták a kutyákat. Az érkező állatvédők mindemellett biztonságos helyre szerették volna vinni az “eredeti” kutyákat. 

Ezt a videót olvasónk, Doge vágta össze több friss élőzés fontos pillanataiból:

link Forrás

Amikor a kutyamentők kérték, hogy akkor mutassa már meg a kutyákat, Orosz összevissza kezdett félrebeszélni. Amikor Orosz egészen közelre tolta az állatvédő nő arcába a kamerát, az megpróbálta kiverni azt a kezéből, Orosz ezért rendőrt hívott, mindezt persze live-ozás közben. 

Később a rendőrök is kérték, hogy mutassa már meg a szóban forgó kutyákat, amikről állította, hogy egy bizonyos házban vannak, de amíg én néztem, kutya nem került elő, az állatvédők viszont eltűntek a képből.

Ha lesz fejlemény, jelentkezünk. 

Akit mélyebben izgat a sztori, az figyelje Orosz Mihály Zoltán fb-falát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.