Kiskutyakínzós videót posztolt a Facebookra az érpataki polgármester

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hiába volt mindig is homofób és minimum rasszistagyanús, hiába hord meghökkentő jelmezeket és beszél totálisan összefüggéstelenül, Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester a magyar politikai dilipanoptikum valóságos állócsillagának számít. De még ezzel együtt is kevésszer tudta úgy kiborítani a kommentelőit, mint most, amikor önkéntes sintérnek felcsapva a saját gyepmesteri szolgáltását próbálta népszerűsíteni.

Mindezt egy olyan élő Facebook-videóval, ami egy kocsi csomagtartójába zárt klasszikus falusi pincsikeverék kutyák képével indul, akik közül egyiket mindeközben egy nyakára hurkolt kötéllel fojtogatnak. De úgy, hogy a nyomorult kutya hátsó lába közben szabályosan rángatózik a nyakát szorító hurok miatt.

Orosz utána elmeséli, hogy saját kezűleg segített befogni a hat kutyát, akiket átadnak a gyepmesternek. A nyitó képsorok fényében eléggé hátborzongató, amikor arról beszél, hogy az akció segít "rendezni" a kutyák sorsát, majd arra biztatja a lakosságot, hogy csak szóljanak nekik, ők pedig kimennek befogni a kóbor kutyákat.

Ahogyan arra számítani lehetett, Orosznál csak a videó alatti hozzászólók keményebbek. 

Elképzelhető, hogy Orosz mindezt ráadásul egyfajta kampányvideónak szánta. Érpatakon ugyanis időközi polgármester- és képviselőtestületi választást tartanak március 25-én, miután a testület korábban feloszlatta önmagát. Orosznak egy kihívója van, a szintén függetlenként induló Nagy Imre Attiláné.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.