Kiskutyakínzós videót posztolt a Facebookra az érpataki polgármester

2018 március 8., csütörtök 12:10
259

Hiába volt mindig is homofób és minimum rasszistagyanús, hiába hord meghökkentő jelmezeket és beszél totálisan összefüggéstelenül, Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester a magyar politikai dilipanoptikum valóságos állócsillagának számít. De még ezzel együtt is kevésszer tudta úgy kiborítani a kommentelőit, mint most, amikor önkéntes sintérnek felcsapva a saját gyepmesteri szolgáltását próbálta népszerűsíteni.

Mindezt egy olyan élő Facebook-videóval, ami egy kocsi csomagtartójába zárt klasszikus falusi pincsikeverék kutyák képével indul, akik közül egyiket mindeközben egy nyakára hurkolt kötéllel fojtogatnak. De úgy, hogy a nyomorult kutya hátsó lába közben szabályosan rángatózik a nyakát szorító hurok miatt.

Orosz utána elmeséli, hogy saját kezűleg segített befogni a hat kutyát, akiket átadnak a gyepmesternek. A nyitó képsorok fényében eléggé hátborzongató, amikor arról beszél, hogy az akció segít "rendezni" a kutyák sorsát, majd arra biztatja a lakosságot, hogy csak szóljanak nekik, ők pedig kimennek befogni a kóbor kutyákat.

Ahogyan arra számítani lehetett, Orosznál csak a videó alatti hozzászólók keményebbek. 

Elképzelhető, hogy Orosz mindezt ráadásul egyfajta kampányvideónak szánta. Érpatakon ugyanis időközi polgármester- és képviselőtestületi választást tartanak március 25-én, miután a testület korábban feloszlatta önmagát. Orosznak egy kihívója van, a szintén függetlenként induló Nagy Imre Attiláné.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt