Kiskutyakínzós videót posztolt a Facebookra az érpataki polgármester

ÁLLAT
2018 március 08., 12:10
comments 259

Hiába volt mindig is homofób és minimum rasszistagyanús, hiába hord meghökkentő jelmezeket és beszél totálisan összefüggéstelenül, Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester a magyar politikai dilipanoptikum valóságos állócsillagának számít. De még ezzel együtt is kevésszer tudta úgy kiborítani a kommentelőit, mint most, amikor önkéntes sintérnek felcsapva a saját gyepmesteri szolgáltását próbálta népszerűsíteni.

link Forrás

Mindezt egy olyan élő Facebook-videóval, ami egy kocsi csomagtartójába zárt klasszikus falusi pincsikeverék kutyák képével indul, akik közül egyiket mindeközben egy nyakára hurkolt kötéllel fojtogatnak. De úgy, hogy a nyomorult kutya hátsó lába közben szabályosan rángatózik a nyakát szorító hurok miatt.

Orosz utána elmeséli, hogy saját kezűleg segített befogni a hat kutyát, akiket átadnak a gyepmesternek. A nyitó képsorok fényében eléggé hátborzongató, amikor arról beszél, hogy az akció segít "rendezni" a kutyák sorsát, majd arra biztatja a lakosságot, hogy csak szóljanak nekik, ők pedig kimennek befogni a kóbor kutyákat.

Ahogyan arra számítani lehetett, Orosznál csak a videó alatti hozzászólók keményebbek. 

Elképzelhető, hogy Orosz mindezt ráadásul egyfajta kampányvideónak szánta. Érpatakon ugyanis időközi polgármester- és képviselőtestületi választást tartanak március 25-én, miután a testület korábban feloszlatta önmagát. Orosznak egy kihívója van, a szintén függetlenként induló Nagy Imre Attiláné.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.