Ennél jobban nem is lehetett volna megalázni a Puskás Akadémiát

futball
2018 március 10., 16:49
comments 398

Igazán különleges meccs volt az NBI-ben. A Puskás Akadémia NBI-es rekordot döntött, soha senki nem állt még fel kilenc külföldivel a kezdőben. Most ez is megtörtént, éppen egy elvileg utánpótlásnevelésre 16 milliárd közpénz kapó klubnál. 

Az ellenfél a Paks volt, ahol csak magyar játékosok vannak a keretben. A meccs 3-1 lett a Paksnak, a Puskás Akadémia játéka annyira reménytelen volt, hogy a köztévé riportere sem győzött hangot adni a csalódottságának, még azt is megpedzette, vajon melyik a jó irány, a légiós vagy a tisztán magyar csapat.

Így állt fel a Puskás: kapus (magyar) - jobbhátvéd (szlovén), középhátvéd (belga), középhátvéd (magyar), balhátvéd (szlovén) - középpályás (kameruni), középpályás (horvát) - támadó középpályás (horvát), támadó középpályás (horvát) - csatár (mali), csatár (nigériai). Csereként beállt egy albán is. 

A Paksban csak magyarok játszottak. 

A Puskás Akadémia 8., a három tavaszi meccsen két döntetlen után most kikapott. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.