Észak-Koreát és Szaúd-Arábiát éltető poszt jelent meg a Kojot oldalán, a rendező szerint hekkerek voltak

Szokatlan poszt jelent meg szombat reggel a Kojot című film rajongói oldalán. A megosztott szövegben pozitív példaként emlegetik Észak-Koreát és azokat az országokat, amelyek kényszermunkára ítélik vagy lelövik az illegális határátlépőket. 

A film rajongói kiakadtak az agyatlan propaganda miatt, ezért Kostyál Márk, a film rendezője kommentben próbálta tisztázni, hogy az alkotóknak semmi köze a szöveghez.

A Kostyál Márk a 444-nek elmondta, hogy reggel a film egyik szereplője értesítette a bejegyzésről. Elképesztőnek és érthetetlennek tartja a szöveget. Ezt azonban nem tudta törölni, mert az oldalt nem ő kezeli, hanem a gyártó. Nekik már jelezte, hogy szerinte feltörték az oldalt, és töröljék a bejegyzéseket. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.