Orbán Viktor fake newsnak nevezte a Hír Tv-t

képmutatás a köbön
2018 március 10., 11:13
comments 286

Bár a Hír Tv-nek sikerült utolérnie a titokban kampányoló miniszterelnököt, kérdezni már nem tudtak tőle. A csatorna riporterével először a kormány sajtóelhárítója viccelődött, hogy ha előre kérnek interjút, kérdezhetnek. Majd amikor amikor Orbán Viktor közelebb ért, azzal rázta le a riportert, hogy 

„fake newsnak nem nyilatkozom, köszönöm”.

Pedig mielőtt Orbán összekapott volna Simicska Lajossal, és az oligarcha csatornája a Fideszt tolta, szinte csak a Hír TV-nek volt hajlandó megszólalni.  

A fake news-ozást, vagyis az álhírek terjesztésével való vádaskodást nem Orbán Viktor, Rogán Antal vagy Habony Árpád találták ki. Donald Trump a CNN-t és a  New York Times szokta így nevezni, amikor nem úgy kérdeznek, ahogy szeretné. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt