Orbán Viktor fake newsnak nevezte a Hír Tv-t

képmutatás a köbön
2018 március 10., 11:13
comments 279

Bár a Hír Tv-nek sikerült utolérnie a titokban kampányoló miniszterelnököt, kérdezni már nem tudtak tőle. A csatorna riporterével először a kormány sajtóelhárítója viccelődött, hogy ha előre kérnek interjút, kérdezhetnek. Majd amikor amikor Orbán Viktor közelebb ért, azzal rázta le a riportert, hogy 

„fake newsnak nem nyilatkozom, köszönöm”.

Pedig mielőtt Orbán összekapott volna Simicska Lajossal, és az oligarcha csatornája a Fideszt tolta, szinte csak a Hír TV-nek volt hajlandó megszólalni.  

link Forrás

A fake news-ozást, vagyis az álhírek terjesztésével való vádaskodást nem Orbán Viktor, Rogán Antal vagy Habony Árpád találták ki. Donald Trump a CNN-t és a  New York Times szokta így nevezni, amikor nem úgy kérdeznek, ahogy szeretné. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.