Sergio Ramos előbb kicsit becsinált, majd leballagott egy rendeset kakálni meccs közben

sport
2018 március 10., 15:18

Az Eibar ellen végül nagy nehezen, idegenben 2-1-re megnyert spanyol bajnoki 70. percée táján furcsa dolgott láthattak a világ tévénézői: a három cseréjét addigra már pont kihasználó Real egyik legfontosabb embere 1-1-nél fogja magát, és bármi látható sérülés nélkül levonul a pályáról. Hogy pár perc múlva visszatérjen, majd Ronaldo nem sokkal később belője a győztes gólt. 

A dolog már így is elég szokatlan volt, az meg méginkább, hogy amikor a meccs után az újságírók erről megkérdezték Zidane edzőt, ő minden kertelés nélkül, egy vulgáris spanyol igét használva azzal magyarázta az esetet, hogy Ramos

egy kicsit beszart

és ezért kellett lemennie. Maga Ramos egy twitben erősítette meg, hogy tényleg ez történt:

link Forrás

Ez persze még mindig sehol sincs ahhoz képest, amikor az angol Gary Lineker az 1990-es vébén az írek ellen a pályán kakált be, majd a fűbe törölte a fenekét, majd a kezét is, élő egyenes adásban:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.