Testőrök védték meg kérdésektől Boldog István fideszes képviselőt

idióta rekordok
2018 március 10., 10:55

Boldog István és Ifj. Lomnici Zoltán a Fidesz martfűi fóruma előtt mondták fel a kormány eredményeit és a migrációs veszélyeket, majd mielőtt kérdezni lehetett volna, megköszönték a figyelmet, és kivonultak a teremből. Pedig lett volna miről beszélni, hiszen a fideszes képviselő máig nem adott választ arra, miért erdélyi fiatalokkal gyűjtette az aláírásokat.

Amikor a Hír TV riportere mégis megpróbált kérdezni a menekülő politikusoktól, először sorfalat állítottak elé, majd az ajtónál lökdösni kezdték.

link Forrás

Boldog István és Lomnici válaszadás nélkül megúszták az eseményt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.