Felfüggesztették a görög bajnokságot

foci
2018 március 12., 12:43
comments 75

A görög kormányzat úgy döntött, a hétvégi botrány után az egész bajnokságot határozatlan időre felfüggesztik - írja a Greek Reporter. A hétvégi rangadón az egyik csapat, a bajnokság harmadik helyén álló Paok Szaloniki tulajdonosa, Ivan Szavvidisz egy bírói ítéleten felháborodva a pályára rohant. Előbb csak fenyegette a bírót, majd miután sikerült letessékelni, a kabátját levetve tért vissza újra a pályára. Ekkor nyilvánvalóvá vált, hogy a derekán egy pisztolytáskában fegyver is van nála. Ekkor a játékvezető megszakította a meccset.

A rendőrség az orosz-görög üzletember, a fegyverrel pályára rohanó Szavvidisz ellen elfogatási parancsot adott ki. A Skai TV szerint a férfit jelenleg csak a pályára rohanásért keresik, nem a fegyverviselésért. Az ügyben további négy embert keres a rendőrség.

photo_camera Fotó: STRINGER/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.