Felfüggesztették a görög bajnokságot

A görög kormányzat úgy döntött, a hétvégi botrány után az egész bajnokságot határozatlan időre felfüggesztik - írja a Greek Reporter. A hétvégi rangadón az egyik csapat, a bajnokság harmadik helyén álló Paok Szaloniki tulajdonosa, Ivan Szavvidisz egy bírói ítéleten felháborodva a pályára rohant. Előbb csak fenyegette a bírót, majd miután sikerült letessékelni, a kabátját levetve tért vissza újra a pályára. Ekkor nyilvánvalóvá vált, hogy a derekán egy pisztolytáskában fegyver is van nála. Ekkor a játékvezető megszakította a meccset.

A rendőrség az orosz-görög üzletember, a fegyverrel pályára rohanó Szavvidisz ellen elfogatási parancsot adott ki. A Skai TV szerint a férfit jelenleg csak a pályára rohanásért keresik, nem a fegyverviselésért. Az ügyben további négy embert keres a rendőrség.

Fotó: STRINGER/AFP

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.