Semjén Zsolt amerikai vadászatra viszi Bayer Zsoltot

életmód
2018 március 12., 18:21

Semjén Zsoltot láthatóan nem rázta meg, hogy felvételek kerültek elő a svédországi vadászatáról, amit Magyar Nemzet értesülései szerint egy szállodaipari vállalkozó, Farkas József fizette ki neki. A miniszterelnök-helyettes még a kampány kellős közepén is tudott időt szakítani arra, hogy a parlamentben személyesen fogadja a nemzetközi vadászattal foglalkozó Safari Club International elnökét, Paul Babazt.

link Forrás

A sikeres tárgyalás örömére Babaz meghívta Semjén egy amerikai vadászatra. Az erről készült videón a miniszterelnök-helyettes elmondta, hogy sajnos olyan kevés szabadideje van, hogy a külföldi vadászmeghívások tizedének sem tud eleget tenni.

Az amerikai meghívásnak viszont igyekszik eleget tenni. Már csak azt kell elintéznie, hogy Bayer Zsolt is vele mehessen. 

 „És hogy kicsit borzoljam az ellenzéki média kedélyét, megpróbálom kiciriblizni azt, hogy Bayer Zsolt barátunk is eljöhessen velünk. bizonyára nagyszerű novellákat fog írni ezekről az utakról” - jegyezte meg Semjén. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.