Semjén Zsolt amerikai vadászatra viszi Bayer Zsoltot

életmód
2018 március 12., 18:21
comments 256

Semjén Zsoltot láthatóan nem rázta meg, hogy felvételek kerültek elő a svédországi vadászatáról, amit Magyar Nemzet értesülései szerint egy szállodaipari vállalkozó, Farkas József fizette ki neki. A miniszterelnök-helyettes még a kampány kellős közepén is tudott időt szakítani arra, hogy a parlamentben személyesen fogadja a nemzetközi vadászattal foglalkozó Safari Club International elnökét, Paul Babazt.

A sikeres tárgyalás örömére Babaz meghívta Semjén egy amerikai vadászatra. Az erről készült videón a miniszterelnök-helyettes elmondta, hogy sajnos olyan kevés szabadideje van, hogy a külföldi vadászmeghívások tizedének sem tud eleget tenni.

Az amerikai meghívásnak viszont igyekszik eleget tenni. Már csak azt kell elintéznie, hogy Bayer Zsolt is vele mehessen. 

 „És hogy kicsit borzoljam az ellenzéki média kedélyét, megpróbálom kiciriblizni azt, hogy Bayer Zsolt barátunk is eljöhessen velünk. bizonyára nagyszerű novellákat fog írni ezekről az utakról” - jegyezte meg Semjén. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt