Semjén Zsolt amerikai vadászatra viszi Bayer Zsoltot

Semjén Zsoltot láthatóan nem rázta meg, hogy felvételek kerültek elő a svédországi vadászatáról, amit Magyar Nemzet értesülései szerint egy szállodaipari vállalkozó, Farkas József fizette ki neki. A miniszterelnök-helyettes még a kampány kellős közepén is tudott időt szakítani arra, hogy a parlamentben személyesen fogadja a nemzetközi vadászattal foglalkozó Safari Club International elnökét, Paul Babazt.

A sikeres tárgyalás örömére Babaz meghívta Semjén egy amerikai vadászatra. Az erről készült videón a miniszterelnök-helyettes elmondta, hogy sajnos olyan kevés szabadideje van, hogy a külföldi vadászmeghívások tizedének sem tud eleget tenni.

Az amerikai meghívásnak viszont igyekszik eleget tenni. Már csak azt kell elintéznie, hogy Bayer Zsolt is vele mehessen. 

 „És hogy kicsit borzoljam az ellenzéki média kedélyét, megpróbálom kiciriblizni azt, hogy Bayer Zsolt barátunk is eljöhessen velünk. bizonyára nagyszerű novellákat fog írni ezekről az utakról” - jegyezte meg Semjén. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.