Már csak azért sem lehet migránsokat iskolákban elhelyezni, mert ott már rég fideszes politikusok vannak

Egyszerűen nem tudnak leszállni a fideszes politikusok a gyerekekről. Jó, tudjuk  Hídvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint:

„Az iskolásoknak meg az óvodásoknak nincs szavazati joga, ezért nem minősül kampánytevékenységnek, hogy ha meglátogat egy képviselő egy óvodát vagy iskolát a választókerületében, ez a működésnek a normális menete."

Bár például Simonka Györgyről kimondták, hogy jogsértést követett el,  mert a kampányolásra használt Facebook-oldalát reklámozó pólókat adott kisgyerekeknek.

Csizi Péter, Baranya megyei fideszes képviselő úgy oldotta meg mindezt, hogy díjat alapított a Zrínyi Ilona Matematika Verseny megyei versenyén legjobban szereplő pécsi diáknak. Amit aztán személyesen át is adott a megyei verseny díjkiosztóján. A fotók alapján egy pécsi lexikon két kötete volt a díj, amit átvehettek a diákok. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.