Szétnyiszálta a Jobbik a Fidelitas plakátjait

Szeged főterére ért a Fidelitas Kerítésbontók "plakátkiállítása". Ez az a művészeti koncepció, amiben a Fidesz KISZ-esei egy-egy idézettel azt igyekeznek bizonyítani, hogy minden ellenzéki párt lebontaná a határkerítést, Gyurcsánytól Vonáig. 

A szegedi jobbikosok egy sniccer látogatták meg a kiállítást, és kivágták azt a mondatot, amit a Fidelitas idézett Vonától, vagyis azt, hogy "A kerítés az egy hatalmas bukás. A kerítés alkalmatlan Magyarország megvédésére.", mert szerintük a kerítést éppen a Jobbik javasolta először, a plakát pedig hazug. 

Korábban Nyíregyházán a sajtótájékoztatót tartó Böröcz István, Fidelitas elnök jelenlétében festették le a vonás plakátot, hiába figyelmeztette őket Böröcz, hogy ez rongálás.

A szegedi önkormányzatnál egyébként a Hír TV kérdésére azt mondták: hivatalosan senki nem kért területfoglalási engedélyt a molinók kihelyezésére.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.