Szolnok polgármestere szerint szomorúság és büszkeség egyszerre, hogy a városban csak a kormánypártok ünnepelték együtt a helyi sajtóval a sajtószabadság napját

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere érezte meg, mit is jelent 2018-ban a sajtószabadság Magyarországon:

Fotó: Szalay Ferenc/Facebook

Arról a városról van szó, ahol a megyei lap, az ÚJ Néplap a Mediaworksön keresztül Mészáros Lőrinc kezébe került, a szerkesztőség pedig éppen a Mészáros Lőrinc utcában van

Kovács Sándor, a megyei közgyűlés fideszes elnöke szerint végre újra független Magyarország és végre újra független a magyar sajtó is:

A megye elismerését a törökszentmiklósi T1 Televízió operatőr-rendezője Molnár Lajos, Szolnok elismerését pedig Ladoniczki Dániel az Aktív rádió műsorvezetője kapta.

Molnár különdíjat is kapott Boldog Istvántól, a térség egyik fideszes képviselőjelöljétől. 

Szalay Ferenc polgármester pár perccel a poszt élesítése után átírta a posztját, és kiszedte belőle azt, hogy mekkora szomorúság és büszkeség egyszerre, hogy csak a Fidesz és a KDNP ünnepelte a helyi sajtóval közösen a szabad magyar sajtü napját. 

Fotó: Szalay Ferenc/Facebook

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.