A hét véletlen egybeesése: 1300 milliárd forintot (!) ad az EU a magyar települések fejlesztésére

idióta rekordok
2018 március 15., 22:50
comments 64

Miután kiderült, hogy egy csengeri nő papíron 1300 milliárd forintot bízott Kósa Lajosra, sokan próbálták érzékeltetni, hogy mennyire lehetetlenül nagy összeg ez. Az ügyet kirobbantó Magyar Nemzet arra hívta fel a figyelmet, hogy nagyjából ennyit költ Magyarország egy évben egészségügyre, mi pedig arra, hogy ez négyszer annyi pénz, mint amennyije a leggazdagabb magyarnak, Csányi Sándornak van.

Most mintegy mellékesen az Európai Bizottság is benevezett ebbe a versenybe. Az erről szóló döntés nyilván régi, de a bizottság magyarországi képviselete ma posztolt ki a Facebookjára egy szemléltető ábrát arról, hogy mennyi forrást biztosít Magyarországnak az EU település- és területfejlesztésre a 2014-2020-as uniós ciklusban. 

És igen: 1300 milliárd forintot.

Érdekes információ lehet ez a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszternek is.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.