A Jégvarázs Elzájának öltözött drag queen szabadított ki egy elakadt rendőrautót a tomboló bostoni hóviharban

ÉLET
2018 március 15., 08:06
comments 54

Ha nem is az évszaknak, de az időjárásnak mindenképp megfelelő öltözetben, a Jégvarázs Elzájának öltözve szabadított ki a bostoni hóviharban egy elakadt rendőrautót egy drag queen. A felvételen, amely a bostoni The Gallows nevű kocsma előtt készült, a háttérben hallani, ahogy a drag queent hangos "hajrá, Elza!" kiáltásokkal buzdítják a bámészkodók.

link Forrás

Az irgalmas szamaritánus végig szerepében tudott maradni, a sikeres mentés után elegáns pukedlivel köszönte meg a biztatást. Mégiscsak királynő, többszörösen is. (Via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.