Barcelona-Roma, Juve-Real a BL-negyeddöntőjében

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kisorsolták a BL-negyeddöntőit. Már a nyolc között megismétlődik a tavalyi döntő, ott a Real nyert a Juventus ellen. Nem volt kiemelés, így össze is került a két angol csapat.

  • Barcelona-Roma
  • Bayern-Sevilla
  • Juventus-Real Madrid
  • Liverpool-Manchester City

A negyeddöntő első mérkőzéseit április 3-án és 4-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. Az elődöntőkre újra sorsolnak a továbbjutó csapatok között április 13-án. 

A nyolc között 5 olyan csapat van, amelyik már megnyerte korábban a BL/BEK-et (Real Madrid 12-szer, Barcelona, Bayern München, Liverpool (5-5-ször), Juventus (kétszer). A Sevilla 60 év után került újra a legjobb nyolc közé a BL/BEK-ben. 

A Bajnokok Ligáját az elmúlt négy évben spanyol csapat nyerte, háromszor a Real Madrid, egyszer a Barcelona. Elképesztő a spanyol foci dominanciája, zsinórban ez a hatodik idény, hogy a legjobb nyolc között három spanyol csapat is van. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.