Sztárokkal kampányol az RTL, hogy minél többen elmenjenek szavazni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Már több olyan videó is elérhető az RTL Klub honlapján, amiken ismert színészek, zenészek és celebek mondják el, miért fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni. Iliász, a tavalyi survivor győztese például azt mesélte el, mennyire felháborodott a nagymamája, amikor nem akart elmenni szavazni. 

A lista közel sem teljes, a csatorna azt közölte, hogy a videókban feltűnik még Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát, Nagy Ervin és Fluor Tomi is. Magyarországon általában nem túl nagy a választási részvétel. Négy éve csak az erre jogosultak 61,73 százaléka ment el szavazni. (via Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.