Tucatnyi körözés után visszatért Tenerifére a Budapestre induló Wizzair-járat, mert meghibásodott a gép csomagtérének ajtaja

2018 március 17., szombat 11:06
65

Tegnap Budapest helyett ismét Tenerifén szállt le a Wizzair Terinféről induló járata. Eleve késve érkezett a gép Budapestről, de az indulás előtt a kapitány bemondta, hogy valami gond van a gép csomagterének ajtajával, nem csukódik rendesen, a földi személyzet dolgozik azon, hogy elindulhassanak. Végül ha késéssel is, de felszálltak. Kovács József Attila, az egyik utas azt mesélte, hogy egyszercsak észrevették, hogy harmadszor bukkan fel ugyanaz a hegycsúcs, mert köröznek a levegőben. A kapitány be is mondta, hogy a csomagtér ajtajának a szenzora jelez, hogy valami nem ok. Ezért köröznek, hogy a biztonságos landolás miatt elégessék a gép üzemanyagának egy részét, majd visszatérnek Tenerifére. 

Legalább egy tucat kört tettek meg, ahogy azt a tenerifei magyarok Facebook-csoportjának egyik, a problémát hamar érzékelő tagja rögzítette is:

Kovács József Attila szerint a kapitány végig korrekten tájékoztatta őket, nem volt pánik. Másfél óra után tértek vissza, a leszállás után még egy órát a gépben kellett várakozniuk. 

A Wizzair elszállásolta őket egy szállodában éjszakára, azóta viszont kevés információjuk van arról, hogy mikor indulhatnak, valószínűleg öt óra körül. Itthon a télbe érkeznek meg.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt