Tucatnyi körözés után visszatért Tenerifére a Budapestre induló Wizzair-járat, mert meghibásodott a gép csomagtérének ajtaja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tegnap Budapest helyett ismét Tenerifén szállt le a Wizzair Terinféről induló járata. Eleve késve érkezett a gép Budapestről, de az indulás előtt a kapitány bemondta, hogy valami gond van a gép csomagterének ajtajával, nem csukódik rendesen, a földi személyzet dolgozik azon, hogy elindulhassanak. Végül ha késéssel is, de felszálltak. Kovács József Attila, az egyik utas azt mesélte, hogy egyszercsak észrevették, hogy harmadszor bukkan fel ugyanaz a hegycsúcs, mert köröznek a levegőben. A kapitány be is mondta, hogy a csomagtér ajtajának a szenzora jelez, hogy valami nem ok. Ezért köröznek, hogy a biztonságos landolás miatt elégessék a gép üzemanyagának egy részét, majd visszatérnek Tenerifére. 

Legalább egy tucat kört tettek meg, ahogy azt a tenerifei magyarok Facebook-csoportjának egyik, a problémát hamar érzékelő tagja rögzítette is:

Kovács József Attila szerint a kapitány végig korrekten tájékoztatta őket, nem volt pánik. Másfél óra után tértek vissza, a leszállás után még egy órát a gépben kellett várakozniuk. 

A Wizzair elszállásolta őket egy szállodában éjszakára, azóta viszont kevés információjuk van arról, hogy mikor indulhatnak, valószínűleg öt óra körül. Itthon a télbe érkeznek meg.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.