Csodás páros hajat villantott a Parlamentben Péreli Zsuzsa és Tolcsvay László

A Parlamentben járt a Péreli Zsuzsa (gobelinművész)-Tolcsvay László (zenész zeneszerző) házaspár, abból az alkalomból, hogy előbbi Kossuth-díjat kapott. Itt készült az alább felvétel, amin megcsodálhatjuk a joggal vidám házaspár tökéletesen illeszkedő haját is.

Ez annyira tökéletes, hogy azonnal felmerült bennem: akad, vagy akadt valaha hasonló a magyar művészeti-politikai-közéleti mezőnyben? 

Ha eszedbe jut olyan híres magyar pár, akinek ennyire jól smakkolt egymáshoz a frizurája, légyszíves küldj egy képet és esetleg pár sort a szilyl KUKAC 444.hu címre, HÁRÉ subjecttel.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.