Csodás páros hajat villantott a Parlamentben Péreli Zsuzsa és Tolcsvay László

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Parlamentben járt a Péreli Zsuzsa (gobelinművész)-Tolcsvay László (zenész zeneszerző) házaspár, abból az alkalomból, hogy előbbi Kossuth-díjat kapott. Itt készült az alább felvétel, amin megcsodálhatjuk a joggal vidám házaspár tökéletesen illeszkedő haját is.

Ez annyira tökéletes, hogy azonnal felmerült bennem: akad, vagy akadt valaha hasonló a magyar művészeti-politikai-közéleti mezőnyben? 

Ha eszedbe jut olyan híres magyar pár, akinek ennyire jól smakkolt egymáshoz a frizurája, légyszíves küldj egy képet és esetleg pár sort a szilyl KUKAC 444.hu címre, HÁRÉ subjecttel.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.