Kálomista Gábor meggondolná, hogy elvállalja-e a filmbiztosi pozíciót Andy Vajna után

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kálomista Gábor, a sprőd stílusáról ismert filmproducer, a Thália színház menedzserigazgatója közepesen izgalmas interjút adott a Manager magazinnak, amiben azonban akad egy izgalmasabb kérdés-válasz kombó. Amikor ugyanis arról kérdezték, hogy adott esetben elvállalná-e a filmbiztosi pozíciót, nem utasította el élből a gondolatot. Íme az idézet:

Pletykálják, hogy ha úgy alakul, ön lehet az új filmbiztos.

Ilyen felkérés nem érkezett hozzám, ha majd esetleg mégis, akkor megrágom a dolgot. 53 évesen nem nagyon küzd új feladatokért az ember, a beérkező felkéréseket pedig alaposan megfontolja, hogy elfogadja-e.

(via vg.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.