Orbán Viktor: A magyarok a figyelmeztetés ellenére is haza akarnak jutni a rossz időben, ezért MINDENT be kell vetni

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton piros figyelmeztetést adott ki Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékre, mert az érintett területeken óriási hóesés, hófúvás, illetve ónos eső várható.

Ebben a rendkívüli helyzetben a miniszterelnök sem maradhatott tétlen, ezért ellátogatott az ilyen rendkívüli helyzetekben felálló operatív törzshöz. Erről pedig egy videót is posztolt a Facebookra.

A miniszterelnök rendkívüli odafigyeléssel felfogta, majd megállapította, hogy nagy eső jön, nagy hideg és nagy szél.

Ezután levonta a következtetést:

  • Négynapos ünnep volt, ezt senki sem szakítja meg korábban, ezért az emberek vasárnap kezdenek el hazautazni, hiszen hétfőn meló van.
  • Vannak magyarok, akik a figyelmeztetés ellenére is haza akarnak majd jutni, hiszen ilyenek ezek a magyarok.
  • Rajtuk segíteni kell.
  • Ezért utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy MINDEN lehetséges eszközt és élőerőt mozgosítson.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.