Jobbikosnak álcázott fidelitasosok terjesztettek gyurcsányista propagandát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szávay István, a Jobbik képviselője arról ír, hogy bizonyítékai vannak arról, hogy magukat jobbikosnak kiadó emberek a határon túli magyarokat gyalázó kommenteket írtak jobbikos csoportokba, sokszor Gyurcsány Ferenc érveit felhasználva. 

A jelenségről felháborodott cikket írt a Magyar Idők, mintha a kommentek valódiak lettek volna. A cikk megjelenése után a posztokat letörölték maguk után a kommentelők, így nem lehetett utólag ellenőrizni, hogy kik voltak. Szávay szerint viszont egyértelmű, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái lehettek az elkövetők.

Szávay megszerezte azt a posztot, amit egy fideszes csoportban rakott ki a Fidelitas egyik aktivistája, aki szerinte a műveletre kiadta a parancsot. Ez a poszt így néz ki:

Így indult a megtévesztő művelet.

A Jobbik vizsgálja, hogy kiket tudnak feljelenteni az ügyben. (merce.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.