Jobbikosnak álcázott fidelitasosok terjesztettek gyurcsányista propagandát

Szávay István, a Jobbik képviselője arról ír, hogy bizonyítékai vannak arról, hogy magukat jobbikosnak kiadó emberek a határon túli magyarokat gyalázó kommenteket írtak jobbikos csoportokba, sokszor Gyurcsány Ferenc érveit felhasználva. 

A jelenségről felháborodott cikket írt a Magyar Idők, mintha a kommentek valódiak lettek volna. A cikk megjelenése után a posztokat letörölték maguk után a kommentelők, így nem lehetett utólag ellenőrizni, hogy kik voltak. Szávay szerint viszont egyértelmű, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái lehettek az elkövetők.

Szávay megszerezte azt a posztot, amit egy fideszes csoportban rakott ki a Fidelitas egyik aktivistája, aki szerinte a műveletre kiadta a parancsot. Ez a poszt így néz ki:

Így indult a megtévesztő művelet.

A Jobbik vizsgálja, hogy kiket tudnak feljelenteni az ügyben. (merce.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.