Közleményben magyarázza a külügy Szijjártó Soros-ösztöndíját

Közleményben reagált a Külgazdasági és Külügyminisztérium "A kis Szijjártó Péter (képünkön) 1995-ben fogta magát, és jelentkezett a Soros Alapítvány pályázatára" című cikkünk állításaira.

"Ez 23 évvel ezelőtt történt, Szijjártó Péter 17 éves volt, Soros György pedig akkor még nem akarta illegális bevándorlókkal elárasztani Európát" - írták.

Szijjártó Péter a Kisalföld 1996. január 24-i számában megjelent cikkben beszél féléves, amerikai középiskolai ösztöndíjáról, amit a Soros Alapítványtól nyert el. "Szorongás nélkül vágtam neki az útnak, úgy gondoltam, a Soros Alapítványban nyugodtan megbízhatok" - nyilatkozta.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.