Oroszország elnököt választ

külföld
2018 március 18., 06:21
comments 185
Vlagyimir Putyin ezen a képen még nem a választási győzelmét ünnepli a pezsgővel. Hogyan is ünnepelhetné, még csak most kezdődött a szavazás, még nem sejthetjük a végeredményt :-DDDDD
photo_camera Vlagyimir Putyin ezen a képen még nem a választási győzelmét ünnepli a pezsgővel. Hogyan is ünnepelhetné, még csak most kezdődött a szavazás, még nem sejthetjük a végeredményt :-DDDDD Fotó: Alekszandr Zemljanyicsenko/AFP

Megnyitottak hajnalban a szavazókörök Oroszország-szerte, orosz választók tízmilliói szavazhatnak ma elnökükre, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinra, aki akkor is toronymagas esélyese volna az elnökválasztásnak, ha legerősebb, de így is tökesélytelen riválisát, Alekszej Navalnijt nem tiltotta volna el az indulástól.

Így most Putyinnak olyan prominens jelöltekkel kell megmérkőznie, mint a multimilliomos kommunista Pavel Grugyinin; kitartó támogatója, a húsz évvel ezelőtt még épphogy valakinek számító, azóta az obskuritásba süllyedt Vlagyimir Zsirinovszkij, vagy egykori szentpétervári haverja, Anatolij Szobcsak valóságshow-hős lánya, Kszenija.

Izgatottan várjuk az eredményeket! (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.