9 éves fiú lőtte agyon 13 éves nővérét, mert nem adta oda a joysticket

külföld
2018 március 19., 07:28

Szombat este ragadt fegyvert Mississippiben egy 9 éves fiú, miután összeveszett 13 éves nővérével egy videojátékon. Hátulról lőtt a lányra, a golyó a fejét találta el - írja a BBC.

A helyi seriff vasárnap azt mondta, a gyerek a memphisi kórházban hunyt el. Azt egyelőre nem sikerült tisztázni, a fiú hogyan jutott hozzá a fegyverhez. A vitát az robbantotta ki, hogy a lány nem volt hajlandó átadni a kontrollert az öccsének. A lövés idején a gyerekek anyja egy másik szobában volt a többi gyerekével.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.